JOBBMAMAS

I august 2021 startet vi i Vintage Baby opp et nytt integreringsarbeid, etter å ha fått tildelt midler fra IMDi. Tilbudet er et jobbnettverk for kvinner med innvandrerbakgrunn, kalt Jobbmamas. Jobbmamas organiseres som et likemannsarbeid, hvor tanken er at den som har en bearbeidet erfaring har noe å gi andre. I Jobbmamas er det erfaringer knyttet til jobb som står i fokus. 

Jobbmamas inviterer til treff hver uke på Cafe Vintage i Kongens gate 1. På treffene vil deltakerne møte kvinner som forteller om sine erfaringer med arbeidslivet i Norge, vi tar for oss temaer knyttet til norsk arbeidslivskultur, ser på ledige stillinger og snakker om jobbrelaterte ting.

Vi tenker at Jobbmamas har et viktig nytteaspekt, ved at de kvinnene som deltar skal kunne gi hverandre hjelp, inspirasjon og støtte. Vi vil også at Jobbmamas skal hjelpe kvinnene med å bygge nettverk, da nettverksbygging kan være en viktig nøkkel for å lykkes i arbeidslivet. Jobbmamas er også for kvinner som er i jobb, eller som jobber litt og som vil jobbe mer. Vi ønsker at disse kvinnene bidrar med sine erfaringer, samt at Jobbmamas skal være et sted der de kan komme med jobbrelaterte spørsmål og få veiledning.


Vi møtes hver onsdag på Cafe Vintage fra kl. 12.00-14.00. For påmelding eller spørsmål, send en SMS til Susanne Urberg på tlf. 90879995.

Følg oss gjerne på sosiale medier:

Facebook

Instagram

%d bloggers like this: