Cafe Vintage

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Cafe Vintage åpnet dørene til byens viktigste cafe i 31. oktober 20|15. Siden den gang har vi gitt kvinner nye muligheter i arbeidslivet. Din servitør og kokk setter med sin historie et unik fotavtrykk på vår meny og din spiseopplevelse. Hun har en drøm om å lykkes i norsk arbeidsliv, og være en god rollemodell for sine medsøstre, sønner og døtre. Den er du som gjest med på å realisere. 

Vi har………

Deilig kaffe og te, enkle og deilige lunsjretter og noe og bite i til kaffen. Du finner oss sentralt i Kongens gate i Sandejford sentrum.

Take away middag med internasjonal mat hver dag : Smak av verden!

Vi har catering og og utenom åpningstidene våre kan du leie selskapslokaler. Både for deg som er  privatperson og får deres neste bedriftsevent, med og uten servering.

Når du handler hos oss er du med å støtte empowerent ovg bærekraft. Det takker vi deg for!

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://vintage-baby.net/wp-content/uploads/2018/03/offerfront2.png” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://vintage-baby.net/wp-content/uploads/2018/03/Interior-Cafe-Vintage.jpg” _builder_version=”3.0.106″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply