Innovasjon · Innovasjon og entrprenørskap · integrering · Okategoriserade · sosialt entreprenørskap

Ny muligheter for å skaffe seg formell kompetanse

GWenhGbbDFs2zX1sgVqoOQRxJvtlmmjBJMsH3DTHuFfwI går vedtok Vestfold og Telemark fylkeskommune å søke om avvik fra opplæringslova. Søknaden skal sendes til utdanningsdirektoratet. Målet er at kvinnene som jobber hos Vintage skal få muligheten til å bli vurdert opp mot læreplanmålene i restaurant og matfag. Dette er første skritt på veien for å bryte ned en strukturell barrière for personer som ikke har godkjent grunnskole.

Vi er veldig glade for at politikere og administrasjon i fylkeskommunen strekker seg så langt de kan for å være med å endre dette. Det kan potensielt gi kortere vei til jobb og nye muligheter for en gruppe som sliter med å få fotfeste i arbeidslivet. vedtaket finner du her 

Leave a Reply