cafe vintage · Innovasjon · Okategoriserade · sosialt entreprenørskap

VB på studietur til Bristol med Erasmus

 

Prosjektleder hos oss, Camilla Bilstad Johannessen, var heldig å få plass på en EU finanisert studietur til Bristol. Byen er sertifisert sosialt entreprenørskapsby og en foregangsby i Storbritania og EU. I løpet av uken besøkte vi 11 ulike eksempler på sosiale entreprenører i Bristol. I England har man hatt en lenger tradisjon for å ta i bruk alternative løsninger på sosiale utfordringer. Særlig presset frem av økende sosial ulikhet og reproduksjon av klasseskiller.

Særlig lærerikt var det å utveksle erfaringer med deltakere fra andre europeiske land, bygge nettverk og bli kjent med det utstrakte arbeidet som gjøres for å dokumentere sosial effekt og måle verdien av sosiale resultater.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s