30NYHHAhint006 copyI perioden 2016-2018 skal Mid Sweden University og Nord universitet utvikle læringsprosesser på hvordan sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon kan fornye seg.

Vi er invitert til å fortelle om vårt prosjekt i Sandefjord på konferansen på Stokkøya 17-18 august.

Flott at kompetansemiljøer på tvers av landegrenser setter sosialt entreprenørskap på dagsoden. Ekstra viktig for Vintage Baby blir det å legge vekt på hvordan verdiskaping og sosial innovasjon sammen kan tilby nye løsninger på sosiale problemer.

RESENS er et samarbeid mellom universiteter, kommuner og private aktører i Norge og Sverige. Prosjektet fokuserer på forskning og utvikling av drivkreftene bak sosialt entreprenørskap, sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon. Målet er å skape en transnasjonal læring om mekanismene for regional regenerering og bidra til utvikling av sosialt entreprenørskap i Trøndelag, Jämtland og Västernorrland.

Mer om prosjektet

%d bloggers like this: